Portfolio

 

Afgeronde opdrachten

Ik heb al verschillende opdrachten voltooid voor verschillende soorten bedrijven. Hieronder kunt u zien wat ik onder andere kan. Er staat ook een recensie van de opdrachtgever bij. Ik hoop mijn portfolio nog flink uit te kunnen breiden en nog veel meer leuke en uitdagende opdrachten te doen!

Schoonheidssalon Bianca

“Mijn naam is Bianca Treffers, eigenaresse van Schoonheidssalon Bianca. Mijn salon bestaat al een aantal jaren maar bekendheid via een website liet op zich wachten. Geen tijd om erachteraan te gaan en zelf te weinig kennis om het zelf te maken. Mijn ambities liggen bij het werken in de salon.

Totdat ik in contact kwam met het werk van Maud. Heb eerst een aantal sites bekeken die ze had opgezet en was gelijk enthousiast hierover. We hebben een afspraak gemaakt om door te nemen wat ik graag op de website wilde laten zien en samen zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden. Maud is hiermee aan de slag gegaan en heeft verschillende opzetten laten zien.

Het fijne aan Maud is dat ze duidelijk aangeeft wat ze van je nodig heeft aan materiaal en hier mee aan de slag gaat, zodat ik mijn aandacht kan geven aan waar mijn passie ligt, het werken in de salon.

Maud werkt snel, heel zorgvuldig en denkt met je mee in mogelijkheden. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en trots op hoe mijn salon nu wordt gepresenteerd. Gebouwd door Maud is absoluut een aanvulling voor je bedrijf!”

Bureaubuitenruimte.com

“Bureaubuitenruimte.com wilde graag een betaalbare website voor mijn startende bedrijf. Ik koos voor Gebouwd door Maud, omdat Maud een frisse jongendame is die ik graag een kans wilde geven om mijn site te maken. Onvoorstelbaar hoe snel en vakkundig zij de zaken heeft opgepakt! De samenwerking verliep erg soepel, Maud dacht goed mee over indeling en stijl. Het eindresultaat vind ik erg mooi en doeltreffend. Ik krijg ook veel complimenten over de site. Ik zou haar zeker aanbevelen!”

Stap Omhoog

“Stap Omhoog wilde graag een extra website laten maken: Organisatie-Ontwikkeling.com. Maud heeft dit vakkundig opgepakt en kwam met diverse opties om de site in te richten. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en zou haar zeker ook bij anderen aanbevelen. Snel, vakkundig en erg interessant geprijsd….Topper.”