Portfolio

 

Afgeronde opdrachten

Ik heb al verschillende opdrachten mogen voltooien voor heel verschillende soorten bedrijven  en verenigingen. Hieronder ziet u de websites die door mij reeds opgeleverd zijn. Wanneer lopende opdrachten af zijn, worden ze toegevoegd aan mijn portfolio.

Afgeronde opdrachten

Ik heb al verschillende opdrachten mogen voltooien voor heel verschillende soorten bedrijven  en verenigingen. Hieronder ziet u de websites die door mij reeds opgeleverd zijn. Wanneer lopende opdrachten af zijn, worden ze toegevoegd aan mijn portfolio.

Recensies

 

Synergie uit de natuur

“Ik ben Esther van Swieten-Walraven, fytotherapeut en oprichter en eigenaar van Synergie uit de natuur. Een nieuwe webwinkel voor de verzorgingsproducten was hard nodig en ik zocht een fijne lokale partij die deze voor me kon maken. Die partij heb ik gevonden in Maud. Ze bleek fris en open in haar benadering en wist het gevoel van Synergie uit de natuur heel knap te vertalen naar een mooie, goed werkende webwinkel. Daarnaast hadden we een prettige en vlotte samenwerking, waardoor het hele proces goed verliep. Ik ben heel blij met het eindresultaat en beveel Maud van harte aan!”

Schoonheidssalon Bianca

“Mijn naam is Bianca Treffers, eigenaresse van Schoonheidssalon Bianca. Mijn salon bestaat al een aantal jaren maar bekendheid via een website liet op zich wachten. Geen tijd om erachteraan te gaan en zelf te weinig kennis om het zelf te maken. Mijn ambities liggen bij het werken in de salon.

Totdat ik in contact kwam met het werk van Maud. Heb eerst een aantal sites bekeken die ze had opgezet en was gelijk enthousiast hierover. We hebben een afspraak gemaakt om door te nemen wat ik graag op de website wilde laten zien en samen zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden. Maud is hiermee aan de slag gegaan en heeft verschillende opzetten laten zien.

Het fijne aan Maud is dat ze duidelijk aangeeft wat ze van je nodig heeft aan materiaal en hier mee aan de slag gaat, zodat ik mijn aandacht kan geven aan waar mijn passie ligt, het werken in de salon.

Maud werkt snel, heel zorgvuldig en denkt met je mee in mogelijkheden. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en trots op hoe mijn salon nu wordt gepresenteerd. Gebouwd door Maud is absoluut een aanvulling voor je bedrijf!”

Bureaubuitenruimte.com

“Bureaubuitenruimte.com wilde graag een betaalbare website voor mijn startende bedrijf. Ik koos voor Gebouwd door Maud, omdat Maud een frisse jongedame is die ik graag een kans wilde geven om mijn site te maken. Onvoorstelbaar hoe snel en vakkundig zij de zaken heeft opgepakt! De samenwerking verliep erg soepel, Maud dacht goed mee over indeling en stijl. Het eindresultaat vind ik erg mooi en doeltreffend. Ik krijg ook veel complimenten over de site. Ik zou haar zeker aanbevelen!”