Over mij

 

Wie ben ik?

Ik ben Maud Huijgens en ik ben 17 jaar oud. In 2020 heb ik Gebouwd door Maud opgericht. Met mijn bedrijf maak en onderhoud ik websites voor onder andere ZZP’ers, kleine ondernemers en verenigingen. Ik speel klarinet bij Harmonie Kolpingszonen in Bergen op Zoom en in een dweilbandje met jongeren. Ik zit op op RSG ’t Rijks, waar ik het zesde leerjaar van het VWO volg. 

Waarom ben ik begonnen met het bouwen van websites?

Toen mijn moeder begon met haar bedrijf vroeg ze of ik misschien de website voor haar wilde maken. Deze kans heb ik gegrepen en ik heb een mooie website weggezet. Ik wilde dit graag vaker gaan doen en heb me ingeschreven bij de kamer van koophandel.  In de tussentijd heb ik al veel websites mogen maken en veel opdrachtgevers kunnen helpen.

Kwaliteiten

Welke competenties van mij komen van pas bij het maken van uw website?

Georganiseerd

Onderzoekend

Doorzetter

Leergierig

Kwaliteiten

Welke competenties van mij komen van pas bij het maken van uw website?

Georganiseerd

Onderzoekend

Doorzetter

Leergierig