Diensten

 

Wilt u een goed werkende website? Ik kan deze voor u maken. Verschillende pagina’s inclusief basis SEO, zodat zoekmachines uw website kunnen vinden. Een mooie website die uw klanten bijblijft. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk even verder!

Voor een complete website betaalt u €299,-. De  website bevat 4 pagina’s, namelijk een homepagina plus 3 andere pagina’s. De website wordt aangeleverd met basis SEO (scroll naar beneden voor meer informatie), gecontroleerde tekst, verwijzingen naar eventuele sociale media kanalen en uw eigen logo.

Heeft u extra pagina’s nodig, een logo of sociale media? Dit zijn extra opties, kijk voor meer informatie hieronder.

Extra diensten

o
Extra pagina - €59,-

Inbegrepen zijn vier pagina’s. Heeft u meer dan vier pagina’s nodig? Geen probleem!

Rechtenvrije foto's - prijs in overleg

Eventueel kan ik in uw website zogeheten rechtenvrije foto’s plaatsen. Rechtenvrije foto’s zijn foto’s waarvan de rechten zijn afgekocht.

Google Analytics - €59,-

Wilt u ook inzicht in hoeveel mensen uw website bezoeken? Met een Google Analytics account kan dat! En u bent ook meteen aangemeld als bedrijf bij Google. Voor meer informatie, kijk hieronder.

Aanmaak sociale media platforms - €35,-

Worstelt u met de aanmaak van sociale media of kunt u uw tijd beter aan iets anders besteden? Ik wil u hier graag bij helpen.

Logo ontwerpen - €119,-

Heeft u nog een logo nodig? Als u geïnteresseerd bent in een logo of een nieuw logo dan bent u bij mij ook aan het juiste adres.

Andere mogelijkheden

Bent u op zoek naar iets anders in het verlengde van de bovenstaande opties? Neem contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Korte toelichting zoekmachines

SEO

Ik lever uw website op met een basis Search Engine Optimzation, zodat zoekmachines zoals Google u aanbevelen als uw klanten zoeken op zogenoemde keywoordenKeywoorden zijn de woorden die uw pagina het beste samenvatten, in het Nederlands sleutelwoorden. SEO werkt het best als zowel de tekst als de keywoorden met elkaar matchen en daarom zal ik uw aangeleverde tekst mogelijk wat moeten aanpassen voor de beste vindbaarheid van uw website.  

Google Analytics

Google Analytics is een tool vanuit Google om inzicht te krijgen in hoe vaak uw website bezocht wordt  en hoe lang mensen op uw website bezig zijn. Ook geeft Google Analytics inzicht uit welke landen bezoekers komen en of ze worden doorgestuurd vanuit een andere website en welk percentage uw website bezoekt via mobiel of tablet. Het kan handig en leuk zijn om dit te weten over uw website, dan weet u immers hoe goed uw website het doet en of u wellicht advertenties moet plaatsen om het aantal bezoekers te boosten.