Diensten

 

Speelt u al langer met het idee dat uw huidige website aan vervangen toe is? Of heeft u er nog helemaal geen en moet deze er toch echt eens komen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik lever u verschillende gebruiksvriendelijke pagina’s die geoptimaliseerd zijn voor telefoon, tablet en computer. Afgeleverd met basis Search Engine Optimization (SEO) zodat zoekmachines uw website kunnen vinden. Een mooie en professionele website die uw klanten bijblijft. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk gerust even verder!

Voor een complete website betaalt u €329,-. De  website bevat vier pagina’s, namelijk een homepagina plus drie andere pagina’s. De website wordt aangeleverd met basis SEO, gecontroleerde tekst, verwijzingen naar eventuele sociale media kanalen en uw eigen logo.

Een complete webshop kost bij Gebouwd door Maud €749,-. De webshop wordt opgeleverd met maximaal tien producten. Uiteraard kan dit uitgebreid worden. Daarnast bevat het een hoofdpagina, winkelpagina, productenpagina’s per categorie en de noodzakelijke pagina’s: het winkelmandje en de afrekenpagina. De betalingen die uw klanten doen gaan via Mollie. 

Heeft u extra pagina’s, producten, een logo of sociale media nodig? Dit zijn extra diensten, kijk voor meer informatie hieronder.

Extra diensten

o
Extra pagina - €69,-

Standaard zijn er een aantal pagina’s inbegrepen. Heeft uw bedrijf behoefte aan meer? Geen probleem!

o
Extra product - €35,-

In mijn standaard webshoppakket zitten 10 producten. Heeft uw bedrijf behoefte aan meer? Geen probleem!

Google Analytics + Google Mijn Bedrijf - €89,-

Wilt u ook inzicht in hoeveel mensen uw website bezoeken? Met een Google Analytics account kan dat! En u bent ook meteen aangemeld als bedrijf bij Google. Voor meer informatie, klik hier.

Training webshop - €149,-

Wilt u zelf uw eigen webshop beheren? Met deze training kunt u de webshop zoals deze is gebouwd zelf onderhouden. Van nieuwe producten aanmaken tot automatische mails aanpassen.

Logo ontwerpen - €149,-

Heeft u nog een logo nodig? Als u geïnteresseerd bent in een logo of een nieuw logo dan bent u bij mij ook aan het juiste adres.

Bijbehorende pagina - €25,-

Een privacybeleid, disclaimer of algemene voorwaarden pagina kost slechts €25,-.

Aanmaak sociale media platforms - €45,-

Worstelt u met de aanmaak van sociale media of wilt u dit liever uitbesteden? Ik wil u hier graag bij helpen.

Andere mogelijkheden

Bent u op zoek naar iets anders in het verlengde van de bovenstaande opties? Neem contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Toelichting diensten

SEO

Ik lever uw website op met een basis Search Engine Optimzation, zodat zoekmachines zoals Google u aanbevelen als uw klanten zoeken op zogenoemde keywoordenKeywoorden zijn de woorden die uw pagina het beste samenvatten, in het Nederlands vertaals als sleutelwoorden. SEO werkt het best als zowel de tekst als de keywoorden met elkaar matchen en daarom zal ik uw aangeleverde tekst mogelijk wat moeten aanpassen voor de beste vindbaarheid van uw website.  

Google Analytics

Google Analytics is een tool vanuit Google om inzicht te krijgen in hoe vaak uw website bezocht wordt  en hoe lang mensen op uw website bezig zijn. Ook geeft Google Analytics inzicht uit welke landen bezoekers komen en of ze worden doorgestuurd vanuit een andere website en welk percentage uw website bezoekt via mobiel of tablet. Het kan handig en leuk zijn om dit te weten over uw website, dan weet u immers hoe goed uw website het doet en of u wellicht advertenties moet plaatsen om het aantal bezoekers te boosten.

Service abonnementen

Abonnement website - €5,50 per maand

Voor €5,50 per maand voer ik regelmatig updates uit op uw website. Ook kleine aanpassingen doe ik graag voor u!

>
Abonnement webshop - €30,- per maand

Het regelmatig uitvoeren van updates op uw webshop en kleine aanpassingen binnen uw producten of pagina’s voer ik met dit abonnement uit. 

Benieuwd wat uw website, webshop en/of bijbehorende gaat kosten? Neem gerust contact op via het contactformulier, dan kunnen we samen kijken naar uw wensen en behoeftes en wat dit u zou kosten..